Skip to main content

Öppettider 05-23 för medlemmar

Vi tror på sund träning för alla

Vår målsättning är att erbjuda träning för alla. Träningen ska motivera och stimulera alla behov och sinnen. Vi satsar på kvalitet, kompetens och en unik träningsmiljö. På detta sätt når vi flera målgrupper och får dem att trivas ihop. Vår värdegrund bygger på våra värdeord glädje, för alla och kvalitet som vi vill ska genomsyra hela verksamheten.

Idrottskliniken har funnits sedan 1990 och startade som rehabklinik. I slutet på 90 talet utvidgades friskvårdsdelen i vår anläggning på i11 som nu är vårt huvudkontor. Vi bestämde tidigt att vi ska vara den lokala aktören. Det ska vara enkelt och lättillgängligt att träna hos oss. Från start har vi byggt verksamheten på den familjära känslan och att alla ska känna sig välkomna. Alla i Växjö med omnejd ska ha möjlighet till en hälsosam livsstil.

Vi vill bidra till ett friskt och hälsosamt Växjö

Det viktigaste för oss och hela vårt IK Team är att man ska trivas och må bra och att alla ska känna den familjära stämning som råder hos oss. Med vårt breda utbud av gymutrustning, gruppträning och olika friskvårdstjänster samt vår rehab på i11 vill vi bidra till ett friskt och hälsosamt Växjö med omnejd. Vi utvecklar ständigt vår verksamhet och våra lokaler. Vi på IK tillsammans med alla er medlemmar ser till att skapa den familjära atmosfären. Vi strävar efter att våra värdeord GLÄDJE, FÖR ALLA och KVALITÈ ska genomsyra hela vår verksamhet.

Stefan Petersson, Delägare     Patrik Mattsson, Delägare/VD