Skip to main content

Öppettider 05-23 för medlemmar

Veda Yoga

Är du nyfiken på yoga och vill ta del av vårt breda utbud av olika yogaklasser varje vecka? Kom till oss på Veda – en trappa upp från Idrottskliniken City. Vi erbjuder yogaklasser både morgon, lunch, eftermiddagar, kvällar & helger. Vi är stolta över både antalet och bredden av yogaklasser hos oss. Här finns lugna, mjuka pass för dig som vill landa i vila och återhämtning och mer utmanande yoga för dig som gillar att utforska kropp & sinne. Här finns en stor, vacker yogasal, mysig lounge och omklädningsrum med skåp och dusch både för herr & dam.

Yoga kan vara ett nyttigt komplement till dig som tränar mycket och vill öka din balans, koordination och rörlighet. Yoga kan också innebära välgörande andningsövningar och avslappningstekniker för dig som vill sänka stress och spänningar. Vill du veta mer om hur yogans tekniker kan skapa en djupare träning och mer hållbar vardag för dig, hör gärna av dig till info@vedyoga.se så berättar vi mer. Du kan också titta in på vår hemsida och läsa mer om våra olika event, kurser & schema här: www.vedayoga.se

Yogaklasser

På våra gruppklasser använder vi oss av yogamattan och ibland även pilatesboll, block/klossar, gummiband och mjuka redskap som kudde, bolster och filtar. Allt finns här på plats att låna.

PT Yoga & PT Duo Yoga

Passar dig som vill yoga på egen hand eller med en partner/kompis. Du få mer personlig hjälp att fördjupa eller starta en hållbar yogapraktik. I din PT-stund får du råd och tips hur du kan göra din yoga mer hållbar och givande. Det kan också vara en fin start för dig som är ny och inte yogat något förut. Ta del av olika rörelsetekniker ,andningsövningar och träna utifrån dina förutsättningar. PT Yoga innebär att du yogar enskilt tillsammans med yogaläraren. PT DUO Yoga är du välkommen tillsammans med en vän.
All bokning sker via info@vedayoga.se.

PT YOGA STRETCH & STYRKA med Linda Wikström
Beroende på vad du är nyfiken på, vill utmana dig själv med eller uppnå sätter Linda ihop rörelser för dina specifika mål. Vi yogar på yogamattan och använder ibland vissa redskap som tex bolster, block och pilatesboll. Du får tips och råd hur du på olika sätt kan känna mer rörelseglädje, fysiskt bli starkare med yoga och hitta din inre kraft och motivation. Din yoga PT anpassas efter dina unika behov.

PT YOGA STILLHET & ANDNING med Linda Wikström
Yoga- & andningsövningar för att på djupet landa och återhämta. Vi gör stillsamma övningar för att hitta inre ro och vila. Övningarna kan hjälpa dig att sänka stressnivå och få tips till återhämtning i din vardag. Din yoga PT anpassas efter dina unika behov.

PT YOGA I MASKINEN med Linda Wikström
Är du nyfiken på att utforska och utmana kroppens styrka & rörlighet? I Garudamaskinen får du hjälp att skonsamt & lekfullt prova övningar/dynamiska sekvenser som stärker, sträcker ut och får dig att skina av välmående! Garudamaskinens övningar skapar en inre känsla av längd & utrymme. Med hjälp av helhetsrörelser med fjädrande motstånd blir kroppen stark och du blir full av energi. Din yoga PT anpassas efter dina unika behov.Linda Wikström

Linda Wikström

Ansvarig Veda yoga