Skip to main content

Öppettider 05-23 för medlemmar

Välkommen till IK Östra

Varmt välkommen till Idrottsklinikens senaste tillskott, IK Östra. Från den 1 september erbjuder vi en stor och öppen yta i fabriksmiljö där anläggningen fokuserar mycket på gruppträning, smallgroups, coachpass och personlig träning. Traditionella omklädningsrum med låsbara skåp, dusch och bastu finns för både dam och herr.

Lokalen som ligger i det gamla ”fläktområdet” på Öster och som tidigare har bedrivits av våra branschkollegor Träningsfabriken är ca 1650 kvm. Lokalen som till större delen är en öppen yta har även en mindre maskinpark, utegym, grupptränings-, spinning- och yogasal.

Telefon vxl.
0470-57 57 00

Besöksadress
Kvarnvägen 6 B
352 41 Växjö

Öppet alla dagar 05-23 för medlemmar med tag.

För dig som är medlem på Träningsfabriken

Du får tillgång till Idrottsklinikens sex anläggningar och hela vårt utbud som bland annat innebär gruppträning, coachpass, IK-boxen, Veda yoga och mycket mer för endast 449kr/mån t.o.m. sista december 2024. Som tidigare medlem på Träningsfabriken tränar du utan någon bindningstid så du har möjlighet att testa allt Idrottskliniken har att erbjuda.

Vi kommer värna om den tidigare ”Fabriksandan” där bland annat gruppträningen och lokalen mer eller mindre kommer att fortsätta vara som tidigare.

Välkommen till Idrottskliniken,
Din lokala gymkedja.

För dig som redan är medlem hos oss

För dig som redan är medlem på Idrottskliniken får du nu en anläggning till!

IK Östra som är en gruppträningsanläggning är tillgänglig för dig som antingen har medlemskapet IK Gruppträning eller IK Kortet.

Har du medlemskapet IK Gym och är intresserad av IK Östra kan du alltid uppgradera ditt medlemskap till någon av de två andra medlemsnivåerna.

Senior, ungdom & student från Träningsfabriken

Som senior, ungdom eller student har ni ett förmånligare pris på våra medlemskap. Likväl som för alla andra medlemmar från Träningsfabriken blir ni erbjudna vårt IK kort till priset av ett gruppträningskort de första tre (3) månaderna efter övergången. Efter årsskiftet har ni möjlighet att välja om ni vill fortsätta med IK kortet eller gradera ner till gruppträningskort.

Senior & ungdom
337 kr/mån

Student
379 kr/mån

Läs mer om villkoren för varje kundgrupp under våra medlemskap.

En tagg, sex anläggningar.

Som medlem hos oss får du upp till sex anläggningar runt om i stan med en och samma tagg. Våra anläggningar erbjuder ett brett utbud som varierar beroende på anläggning. Hos oss hittar du exempelvis IK boxen på Norremark, Veda yoga på City, Reebok zone på Östra och Coachpass på Södra. Alla anläggningar erbjuder maskinpark, konditionsmaskiner och fria ytor.

Är du intresserad av gruppträning? Läs gärna mer om vårt utbud under fliken ”utbud” där du hittar allt från seniorpass, coachpass och traditionella gruppass.

Östra: Kvarnvägen 6 B, växjö

i11: Honnörsgatan 7, Växjö

Norremark: Grusåsvägen 1, Växjö

Södra: Skogsuddevägen 30, Växjö

City: Kungsgatan 11, Växjö

Teleborg: Plogvägen 101, Växjö

Tipshallen*: Bollgatan 1, Växjö

HPC*: Hejaregatan 7, Växjö

*Ingår ej i våra medlemskap

Vad som gäller för barn i anläggningen och barntillägg

Barn under 12 år får ej vistas i våra träningslokaler. Medföljande barn får vistas i vår entré eller i barnhytten, Idrottskliniken tar inget anvar för väntande barn.

Det är tillåtet att ta med bebis som sitter i babyskydd. Detta sker på ansvar av föräldern och bebisen måste vara i babyskydd under hela vistelsen.

Idrottskliniken erbjuder ej barntillägg. Ungdom gäller för dig som är mellan 12-16 år. Från 12 år får du träna på gymmet tillsammans med en vuxen. Från 14 år får du delta på gruppträningspass tillsammans med vuxen (gäller ej våra coachpass). Året du fyller 16 år får du träna själv och delta på Coachpass och Reebok zone.

Ungdomskort kan ej köpas via webben då vårdnadshavare måste vara med vid köptillfället. Läs mer om ungdomskorten på hemsidan under filken ”medlemskap”.

Vanliga frågor

För dig som är medlem på Träningsfabriken förstår vi att du kan ha en del frågor, vad är det som gäller egentligen?
Nedan har vi försökt samla dem vanligaste frågorna som kan dyka upp vid ett skifte och vi hoppas du hittar svaren du letar efter.

Vad händer 1 september när övergången till er sker?

Vid övergången kommer alla medlemmar via Träningsfabriken starta på vårt mest exklusiva medlemskap, IK kortet. Under övergångsperioden (oktober, november och december) får ni ett förmånligare pris än ordinarie pris vilket innebär 449 kr/mån (ord. pris 499 kr/mån). Detta ger er möjligheten att testa på våra andra anläggningar och hela vårt utbud.

För dig som har betalat per månad behöver komma in och uppdatera era betalningsuppgifter i vårt system för att kunna fortsätta, samt skriva under Idrottsklinikens medlemsvillkor.

För dig som har ett kontantkort behöver du inte uppdatera några kontouppgifter men behöver fortfarande komma in och skriva under Idrottsklinikens medlemsvillkor.

Samtliga medlemmar via Träningsfabriken behöver komma in och hämta ut en tagg som ger er tillgång till våra anläggningar. Taggen bjuder Idrottskliniken på (ord. pris 100 kr).

Jag har bindningstid kvar på mitt medlemskap via Träningsfabriken. Kommer mitt pris ändras?

För dig som har bindningstid kvar på ditt nuvarande medlemskap gäller det priset du har nu fram till bindningstidens slut. Efter bindningstiden har du möjlighet att förlänga ditt medlemskap och kan välja vilket av våra olika medlemskap som passar dig bäst.

Jag har ingen bindningstid kvar på mitt medlemskap. Vad gäller för mig?

Alla medlemmar via Träningsfabriken får ett övergångserbjudande som ger er möjlighet att träna på våra samtliga anläggningar och ger full tillgång till hela vårt utbud. Läs mer om erbjudandet under rubriken ”För dig som är medlem på Träningsfabriken”

Har jag som varit medlem på Träningsfabriken tillgång till era andra anläggningar?

Ja, som tidigare medlem på Träningsfabriken har ni från och med 1 september tillgång till Idrottsklinikens samtliga anläggningar. Läs mer om varje anläggning under huvudrubriken ”Anläggningar”.

Vilket medlemskap behöver jag för att kunna fortsätta träna i fabriken?

För att fortsätta träna i Fabrikens lokaler behöver du ha medlemskapet Gruppträning eller IK kortet. Som aktiv medlem under övergången har du automatiskt ett IK kort. Läs mer om villkoren och medlemskapet under övergången under ”För dig som är medlem på Träningsfabriken”.

Jag ser att ni har olika nivåer på era medlemskap, vad innebär det?

Det stämmer. Hos oss kan man välja på tre nivåer av medlemskap; gym, gruppträning och IK KORTET. Våra kort varierar utifrån tillgången av vårt utbud.

Gymkortet ger tillgång till att nyttja våra gym på i11, Norremark, Södra och Teleborg (ej tillgång till City & Östra).
Gruppträningskortet ger tillgång till både gym och gruppträning på samtliga anläggningar.
IK KORT som utöver gym och gruppträning på samtliga anläggningar, även ger tillgång till Veda yoga på City, IK-boxen på Norremark och samtliga coachpass. Detta är medlemskapet för dig som vill ha tillgång till alla anläggningar och hela utbudet.

Vad kommer jag betala efter årsskiftet som tidigare medlem på Träningsfabriken?

Övergångspriset för dig som kommer till Idrottskliniken som kund från Träningsfabriken betalar första tre (3) månaderna 449 kr/mån för vårt IK kort (ord. pris 499 kr/mån). Efter årsskiftet får du möjligheten att välja om du vill stanna kvar på samma pris (449 kr/mån) och därav nedgradera medlemskapet till Gruppträningsnivån eller fortsätta på samma nivå (IK kortet) för ordinarie pris 499 kr/mån.
Ingen bindningstid gäller t.o.m. 2025-08-31.

Hur kommer jag in i anläggningen från den 1 september?

Från 1 september behöver du ha hämtat ut en giltig tagg för att kunna ta dig in. Taggen kommer vara giltig på alla våra anläggningar och det spelar ingen roll på vilken anläggningen du hämtar ut taggen.

Taggen kostar 100 kr men för dig som är medlem på Träningsfabriken får hämta ut en tagg kostnadsfritt.

Jag har klippkort kvar via Träningsfabriken, vad gäller för mig?

För dig som har klippkort kvar från Träningsfabriken får antalet klipp kvar utfärdat som IK kortet-klipp. Det innebär att du får tillgång till alla våra anläggningar och hela vårt utbud. Läs mer om vårt utbud under fliken ”utbud” och ”medlemskap/priser”.

Jag har ett årskort via Träningsfabriken, vad gäller för mig?

För dig som betalat för ett medlemskap vid köptillfället under Träningsfabrikens verkan får under hela giltighetsperioden tillgång till hela vårt utbud, vilket motsvarar vårt mest omfattande medlemskap, IK kortet.

Jag har haft medlemskapet ”träna före 15”, gäller det fortfarande?

Vi har inga dagskort hos oss, alla medlemskap gäller 05-23. Alla får alltså uppgraderat till ett IK kort vilket innebär tillgång 05-23.

Vad händer med mig som köpt medlemskap med friskvårdsbidrag exempelvis Epassi eller Benify?

För dig som köpt medlemskap med ditt friskvårdsbidrag berörs inte speciellt utan utgår från om du har bindningstid eller inte. Har du bindningstid kvar på ditt medlemskap så behåller du ditt pris t.o.m. bindningstidens slut.

Träningsfabriken har tidigare öppnat från 04:30, gäller det fortfarande?

Nej, från den 1 september går IK Östra över till samma öppettider som våra andra anläggningar.
Öppettiderna med giltig tagg kommer vara 05:00 – 23:00

Fick du inte svar på din fråga?
Tveka inte att mejla in din fundering till info@idrottskliniken.com så ska vi göra allt vi kan för att ge dig svaren du behöver.

Öppettider

Alla våra anläggningar har öppet mellan 05-23.

Receptionen på Idrottskliniken Östra har följande öppettider:

Måndag: 16:00 – 19:00
Tisdag: 16:00 – 19:00
Onsdag: 16:00 – 19:00
Torsdag: 16:00 – 19:00
Fredag: 09:00 – 11:00
Lördag: 09:00 – 11:00
Söndag: stängt

Under uppstarten av anläggningen kommer personal från Idrottskliniken befinna sig på plats även de flesta förmiddagarna*. 

*Mer info kommer.

Go active!

Alla våra pass bokas via appen Go active!

Boka ditt gruppträningspass direkt i vår app.
Appen hittar du där appar finns – sök Go active!
Du kan även boka via vår hemsida idrottskliniken.com

Inloggningsuppgifter i appen:
Leverantörskod: 105501

Användarnamn: Din e-post du angav vid registrering.
Lösenord: YYMMDD