Skip to main content

Öppettider 05-23 för medlemmar

För dig som vill träna i grupp

På Idrottskliniken erbjuder vi ett brett utbud av gruppträningspass för att alla ska hitta något man tycker om och tycker är roligt! Vi har ett basutbud på gruppträning som t.ex. Power Pump, Tabata, Step, Power Cirkel och Mobility. En del pass finns på alla anläggningar och en del finns på enstaka anläggningar. Här gäller medlemskapet- Gruppträning.

På alla våra anläggningar erbjuds även Coachpass som är något mer utmanande och passar dig som vill ta din träning till nästa nivå. Passen anpassas utefter egen förmåga och coachen finns på golvet för att hjälpa dig att utvecklas och utmanas. Här gäller medlemskapet IK-KORTET.

Virtuella pass är pass som erbjuds på Norremark och City där du genomför passet via instruktioner på skärm. Vi erbjuder även övriga gruppträningspass som du hittar under övrigt utbud.

All Yoga på Idrottskliniken finns på vår anläggning i City i vår yogastudio Veda Yoga. Här erbjuds yoga för alla, oavsett om du är nybörjare eller vill utmanas. Här gäller medlemskapet IK-KORTET.

Du kan boka dina pass via Idrottsklinikens app Go Active, knappen nedan eller genom att kontakta någon av våra receptioner på 0470-57 57 00.

Södra

Ett funktionellt helkroppspass som passar dig som vill ha en utmaning! Uppläggen ser olika ut och du väljer sjävl tempot på löpbandet och belastningen på golvet.  Redskap förekommer. 

i11

Södra
i11,City
Norremark

Ett intensivt intervallpass i cirkel där du roterar på  skierg, roddmaskin, speedfit löpband, assault bike och spinningcykel.

i11

IKonditionsträning med hjälp av dina personliga färgzoner. Ett pass där vi arbetar efter din individuella nivå och styr intensiteten med hjälp av färgskalan som anger inom vilket ansträngningsgrad just du bör ligga inom. Lätt att träna rätt!

i11

För dig som drivs av att se och mäta dina resultat! Med hjälp av din WATT mätare på cykeln mäter du hur mycket du tar i stället för hur mycket ditt hjärta jobbar. Du mäter den energi och kraft du producerar när du trampar. Var 8:e vecka ingår ett test i passet för att mäta din utveckling. Kombinera gärna med appen ICG för att registrera dina resultat.

i11

För dig som gillar medryckande musik! Energi och glädje står i fokus. Du väljer själv hur intensivt du vill att det ska bli. Instruktören och musiken guidar dig igenom passet och hjälper dig att hitta rätt känsla.

Norremark

Norremark

Välkommen till vår crossfit inspirerade träningsbox på Norremark! Här erbjuds programmerade coach- och teampass alla dagar i veckan.

i11, Södra, Norremark

En rörlighetsklass där man arbetar dynamiskt eller/och statiskt med musklerna för att öka rörligheten. Redskap som kan förekomma är t.ex. matta, pinne, gummiband.

i11, Södra, Norremark

Klassisk stationsträning i cirkel. Passet är enkelt, fartfyllt och roligt! Här varvas övningar för hela kroppen- både styrka och puls. Redskap som kan förekomma t.ex. hantlar, viktplatta, bräda.

i11, Södra, Norremark

Funktionell styrketräning för kroppens kärna (mage, rygg, bål, skuldror och bäckenmuskulatur). Här jobbar vi med att stabilisera och kontrollera.

i11

Utmanande cirkelträning för dig som har träningsvana. På dessa pass kan olika former av redskap förekomma som t.ex. kettlebells, bollar, hantlar, assault bike, corebags m.m. Passet körs utomhus i utegymmet på i11.

i11, Södra, Norremark

En komplett träningsform där du tränar hela kroppen och fokus ligger på styrka och muskeluthållighet. Passet innehåller inga hopp. Redskap som förekommer: Hantlar, skivstång med vikter, bräda och matta.

i11, Norremark och Södra

Förkoreograferad, energigivande träningsform som utförs på stepbräda. Du kan själv ändra intensitet genom att justera höjden på brädan. Vi erbjuder Basic, Step Medium och Step Advanced. 

i11, Södra, Norremark

En blandning av högintensiva övningar med kort vila under en förutbestämd tid.  Redskap som förekommer: Matta, hantlar, viktskiva, gummiband.

i11, Södra, Norremark

Här tränar du med kroppen som största belastning. Vi fokuserar på styrka och kondition. Redskap som kan förekomma: bräda, hantlar, matta, viktskiva, gummiband.

Norremark

30-minuters virtuella gruppträningspass från FortGjort. Passet körs utan ledare och du startar själv igång passet när du är på plats.

City

90 pass virtuell spinning i veckan mellan kl 05.30-22.10.

Varierande längd från 30 till 60 min.

Veda/City

Vi är stolta över både antalet och bredden av yogaklasser hos oss. Här finns lugna, mjuka pass för dig som vill landa i vila och återhämtning och mer utmanande yoga för dig som gillar att utforska kropp & sinne.