Skip to main content

Öppettider 05-23 för medlemmar

Träning för En Bättre Framtid: Idrottskliniken i Växjö och Växjö Charity i Samarbete

I dagens samhälle är hälsa och välgörenhet två viktiga pelare för att skapa en starkare och mer hållbar samhällsgemenskap. När organisationer inom dessa områden går samman uppstår möjligheter till verklig förändring. Ett spännande exempel på detta är årets samarbete med Växjö Charity och deras nya projekt, Tillsammans.

Idrottskliniken är inte bara ett vanligt gym; vi är den lokala gymkedjan för Växjö där det är våra värdeord – glädje, för alla och kvalité som skapar platsen dit människor kommer för att träna, utvecklas och inspireras till en hälsosammare livsstil. Det är med detta fokus som vi lyckats bygga upp en stark närvaro i vår fantastiska stad.

Växjö Charity är en ideell organisation som arbetar för att stödja lokala samhällen och individer som befinner sig i svåra situationer men också föreningar och organisationer. Genom olika initiativ strävar dem efter att göra verklig skillnad i människors liv och skapa en mer inkluderande och stödjande samhällsmiljö.

Efter flera år tillsammans med Växjö Charity ser vi ändå extra mycket fram emot årets samarbete. Ett samarbete för ett projekt som kommer göra stor skillnad i många år framöver för vårt närområde. Projektet som heter Tillsammans, är ett initiativ av Växjö Charity i samarbete med Stiftelsen Linnéa Dahl. Projektet är enkelt förklarat en lägenhet där familjer till svårt sjuka barn kan vara tillsammans, på sjukhuset. Möjligheterna idag är obefintliga men tack vare detta projekt blir det nu verklighet, redan i år 2024, om allt går som planerat.

Under våren och sommaren kommer vi därför anordna speciella Charity happenings som kommer vara öppet för alla, oavsett medlem eller inte. Där vi gör vad vi är bäst på- träna, och med vetskapen om att det är för barn och familjer i vårt närområde, i flera år framöver.

Detta nya samarbete är ett fantastiskt exempel på hur organisationer inom olika områden kan gå samman för att göra verklig skillnad. Genom att kombinera träning med välgörenhet skapar vi en kraftfull plattform för att främja hälsa och stödja samhället på lokal nivå.

Så låt oss alla tillsammans stödja detta otroliga projekt för en bättre och mer hälsosam framtid för alla i Växjö. För när vi är Tillsammans, kan vi uppnå stora och positiva förändringar i närområdet omkring oss.

Stötta Växjö Charity och projektet Tillsammans via Idrottskliniken genom att swisha till 123 102 56 91 med märkning ”Tillsammans Idrottskliniken”

 

Växjö Charity Happenings

27 april Norremark

25 maj Södra (mer information kommer)

24 augusti i11 (mer information kommer)