Skip to main content

Öppettider 05-23 för medlemmar

Välkommen till vår nya hemsida

Äntligen kan vi lansera vår nya, fräscha och uppdaterade hemsida. Under våren 2023 har vi haft ett nära samarbetade tillsammans med Odd och BOOM Film i Växjö. Tillsammans har vi skapat den fantastiska hemsida du nu är inne och tittar på.

Vi har under senaste åren haft planen att skapa en ny, uppdaterad hemsida som utökar tillgänglighet, smidighet och inspirerar till träning och rörelse. En pandemi kom emellan men nu äntligen kunde vi göra tanke till handling. Vårt mål är att du som användare ska kunna hitta det du behöver enkelt på webbplatsen, hitta relevant information samt hålla dig uppdaterad på vad som händer hos oss, för vi har alltid saker på gång.

Ett annat viktigt mål med arbetet har varit att skapa den känsla vi vill förmedla genom rörligt bildmaterial samt foton. Genom att presentera vår personal skapar vi den familjära stämning som råder på våra anläggningar även på webben.

Nu är idrottskliniken.com 2.0 ute och vi hoppas du på ett enkelt sätt kommer hitta den information du söker. Vi kommer framöver arbeta med hemsidan kontinuerligt för att hålla den uppdaterad och utveckla den ytterligare med tiden.

Vår webbshop där du köper medlemskap/tjänster samt bokar tider finns i vårt affärssystem som drivs av BRP Systems. Detta innebär att vi skapat länkar från denna hemsida till webbshoppen så du ska hitta det du behöver så snabbt som möjligt.

Vi hoppas du nu bekantar dig med hemsidan och får en positiv upplevelse som förenklar din vistelse hos oss.

Varmt Välkommen!

Mvh
Saara Karhunen, Verksamhetsansvarig, Idrottskliniken