Skip to main content

Öppettider 05-23 för medlemmar

Sommaren 2023 är här

Nu är sommaren här och vilken fantastisk vår vi har haft tillsammans mer er alla!

Lite viktig information som kan vara bra att känna till inför sommaren:

  • Vårt sommarschema är igång i gruppträningen vilket innebär att veckorna kan se olika ut samt att det kan petas in pass utefter förfrågan hela sommaren- så glöm inte att hålla lite extra koll i vår bokningsapp GoActive eller i webb bokningen på Idrottskliniken (goactivebooking.com)

 

  • Under vecka 24 anordnade vi en upplevelsevecka för våra fantastiska seniorer! Syftet med den här veckan var att bjuda på något utöver det vanliga för alla de trogna seniorer som tränar hos oss men också låta nya komma in och träffa våra fantastiska seniorinstruktörer och se våra lokaler. Anläggningarna och dess personal erbjöd följande:

Norremark – Tipspromenad i Fyllerydsskogen med olika övningar på vägen

I11– Dans till 50-60 tals musik

Södra– Escape N`Walk

Såklart avslutades varje timme med en riktigt trevlig fikastund tillsammans.

Stort tack till all personal som var påhittiga och såg till att seniorerna fick en eller flera riktigt härliga upplevelser tillsammans! Vi vill också tacka er seniorer som var med och bidrog med positiv energi och många skratt!

Ps: Glöm inte att vi denna sommaren erbjuder 2-3 seniorpass varje vecka fördelat på i11, Södra och Norremark.

  • Avvikande öppettider i våra receptioner i sommar

Nu börjar det så småningom vankas semester för den fasta personalen. Det blir alltid lite lugnare på anläggningarna under högsommaren så det innebär att våra öppettider i receptionerna kommer se annorlunda ut mellan v.28-31. Dessa öppettider kommer uppdateras på varje anläggningssida inom kort. De större förändringarna är att City receptionen är helt stängd dessa veckor, endast i11 kommer ha öppet helgerna. i11 kommer också vara den anläggning där receptionen har öppet förmiddag- och eftermiddag dessa veckor. Norremark och Södra kommer endast ha öppet kvällstid. Ärenden kring medlemskap/betalningar osv kan mailas till info@idrottskliniken.com under hela sommaren. De flesta av våra medlemskap kan du köpa direkt på webben Idrottskliniken (goactivebooking.com)

Övriga avvikande öppettider i våra receptioner hittar du på varje anläggningssida som t.ex. nu vid midsommar.

 

Nu återstår endast för oss på Idrottskliniken att önska er alla en riktigt härlig midsommarhelg och härlig sommar och vi ses på anläggningarna!

Mvh
Saara Karhunen, Verksamhetsansvarig, Idrottskliniken