Skip to main content

Öppettider 05-23 för medlemmar

En aktiv sommar

Nu är sommaren, ljuset och värmen här på riktigt! ”Sommaren är kort…” och då är det viktigt att njuta av den ordentligt! Men visst är även träning & rörelse njutning? Vi på Idrottskliniken erbjuder möjlighet till ett brett utbud av träning hela sommaren så du ska ha möjlighet att hålla din träningsrutin.

För gymmaren

Våra anläggningar har alltid öppet 05-23 för dig med giltigt medlemskap. Vi har minst 1-2 personliga tränare på plats i princip hela sommaren när du behöver råd, tips och motivation. Vi har även massörer på plats hela sommaren.

För gruppträningsfantasten

Vi kommer erbjuda gruppträning på i11, Södra och Norremark samt Yoga på Veda i City hela sommaren. Schemat kan se olika ut vecka för vecka beroende på bokningsbeläggning, vilka instruktörer som är tillgängliga samt väder. Så håll dig uppdaterad i appen!

För Senioren

För första gången kommer Idrottskliniken i år erbjuda seniorpass i princip hela sommaren. Vi har som ambition att erbjuda 2-3 pass i veckan varierande på anläggningarna i11, Södra och Norremark. Så håll utkik om du vill gå på våra fartfyllda seniorpass även sommartid!

För dig som vill hänga med oss i sommar- stammis eller besökande har vi i vanlig ordning vårt sommar kort som gäller 1 Juni-31 Aug. Du kan välja att köpa en månad för 399:- eller tre månade för 999:-. Medlemskapet inkluderar alla anläggningar och alla gruppträning/coachpass med yoga.

Så njut av en underbar sommar och hoppas vi ses på anläggningarna!

Varmt Välkommen!

Mvh
Saara Karhunen,Verksamhetsansvarig, Idrottskliniken