Skip to main content

Öppettider 05-23 för medlemmar

Sommaren är kort..

.. men den är inte slut ännu! Vi närmar oss slutet på Juli månad men vi ser fram emot en sommar månad till med kanske lite mer värme och sol.  Vi på  Idrottskliniken börjar redan nu blicka framåt, förbereda hösten och börja informera om vad vi kommer erbjuda.

I höst är det dags att dra i gång en rad aktiviteter på våra anläggningar som vi vill tipsa dig om:

  • Höstschemat med alla våra gruppträningspass startar v.34 men redan 32-33 börjar vi smygstarta en del av höstens pass. Gruppträning/Coachpass kommer erbjudas på de stora anläggningarna i11, Södra och Norremark. Vi kommer också starta med lite andra pass utöver yogan på City vilket vi hoppas det finns intresse för. Höstens pass börjar läggas synliga och du kommer kunna se hela höstens utbud senast v.32. Även i höst är schemat dynamiskt vilket innebär att intresse/efterfrågan och resurser påverkar om schemat ändras under terminens gång. Men det finns alltid en bas som vi utgår ifrån.
  • PT Grupper tillsammans med våra personliga tränare startar v.36. Vi har olika inriktningar på dessa så du kan hitta den grupp som passar dig. Vi kör vissa grupper i 8 veckor och vissa 16 veckor. Upplev utveckling, gemenskap och träningsglädje i mindre grupp med personlig tränare där du tränar samma dag och tid varje vecka. Läs mer och boka via Idrottskliniken (goactivebooking.com)
  • Veda Yoga i City kommer i höst erbjuda kurser för dig som är intresserad av/ har behov av att komma in i yogans härliga värld. Under 10 veckor får du guidning av yogalärare för att förstå tanken, teknik och uppleva utveckling.
  • Växjö Charity HÄLSODAG & padelturnering arrangeras på IK Södra tillsammans med Växjö Charity den 31/8. Läs mer och boka:  https://vaxjocharity.se/halsodagen-2023
  • Vi välkomnar nya medarbetare till Idrottskliniken i höst:

Elin Johansson- Ny anläggningsansvarig på i11 samt gruppträningskoordinator

Tilda Sunnegårdh- Receptionist på Norremark och i11

Ida Björklund som arbetar hos oss idag på lite olika anläggningar kommer från september jobba heltid på vår anläggning City då vi i höst har fokus på att lyfta den centrala anläggningen och kunna erbjuda PT/massage tjänster, gruppträning m.m.

 

Till sist lite summering av försommaren..

Vi vill påminna om att receptionerna har avvikande öppettider t.o.m.  v.32. Dessa avvikande öppettider hittar du på hemsidan under varje anläggning. Behöver du boka massage/pt/pass eller köpa medlemskap gör du det på Idrottskliniken (goactivebooking.com) Ni kan även maila ärenden till info@idrottskliniken.com

Vi har fyllt på mer fler gruppträningspass på anläggningarna under resten av Juli & Augusti och mer poppar in emellanåt så håll utkik.

Nu återstår bara att önska er alla en riktigt härlig fortsatt sommar!

Vi ses på anläggningarna!

Mvh: Saara Karhunen, Verksamhetsansvarig, Idrottskliniken